streda, júla 16, 2014 Marcela 0 komentárov







Ahojte...:-)



     Vôbec nie je dôležité, či ste boli na oslavách letného slnovratu niekde v Škandinávii alebo na bratislavskej Kuchajde. Isté je len jedno. Leto je definitívne tu.
Je tu so všetkým čo je na lete úžasné. Bronzová pokožka, vôňa opaľovacích krémov, dozreté jahody a hlavne nové módne trendy.

V lete akosi automaticky siahame po žiarivejších farbách, sme odvážnejšie a nebojíme sa ukázať, že sme v zime nakúpili akosi viac bižutérie.
Do ulíc, bez rozdielu veľkosti miest, sa nám dostáva väčšie množstvo sukní a šiat, ktoré rafinovane odkrývajú opálené nohy, dokonalé pozadia a aj to ostatné.
Letné trendy nám prinášajú oveľa viac možností a spôsobov na vyjadrenie samých seba.
Jedno uz veľmi populárnych módnych značiek, ktoré uchopili odkaz leta hravo a veľmi nositeľne je značka DESIGUAL.
Ich aktuálna kolekcia jar/leto 2014 sa dá zhrnúť do troch častí, kde každá z nich prináša na trh jeden z najvýraznejších tohtoročných trendov.

V kolekcii sa objavujú rafinované strihy maxi šiat, ktoré reprezentujú pohodlnosť a vzdušnosť, atribúty, ktoré sú priam povinnou výbavou letných outfitov. Nájdete tu samozrejme aj šaty kratšie, pre tie z vás, ktoré sa chcú pochváliť dlhými nohami. Nesmiem zabudnúť na sukne v midi a maxi dĺžke a k nim rôzne krásne farebné košele, blúzky a tričká. No a akousi bodkou sú ľahké kabátiky s neodmysliteľným rukopisom značky DESIGUAL.


 
Čo sa týka farebnosti a vzorov použitých v kolekcii na jar/leto 2014, tu je cítiť závan stredomoria, galaxie a v neposlednom rade výraznej elegancie.
Staroveké centrum civilizácie je v kolekcii zastúpené farbami, ako sú biela, modrá a červená a zo vzorov, sú to najmä pásiky a kvety.
Nespútaný a hlavne farebný vesmír do kolekcie prináša mix žiarivých farieb, od ružovej, oranžovej, cez zelenú a až po fialovú a tyrkysovú. Nespútanosť vesmíru dokazujú aj výrazné geometrické tvary a obrazce.
Hlavné farebné trendy kolekcie uzatvára vždy elegantná čiernobiela kombinácia. Vzory použité v tejto farebnej kombinácii sú vybrané veľmi precízne a sú veľmi pôsobivé.
Je to napríklad kombinácia veľkých a drobných vzorov ako sú bodky a kvety.
Pre odvážne z vás, sú to kombinácie kvetov a rôznych geometrických tvarov, ktoré vytvárajú úžasnú harmóniu a jednotlivým kúskom dodávajú punc jedinečnosti.
Práve pri využití základných farieb a kombinácii kvetinových a geometrických vzorov, je cítiť vplyv spolupráce tejto španielskej značky a módneho návrhára Christiana Lacroix.






V duchu pohodlnosti, výraznosti a elegancie sa nesú aj doplnky, čiže kabelky, bižutéria, letné šatky a obuv, tohtoročnej letnej kolekcie. Čo sa týka bižutérie, vyniká najmä kombinácia výrazných farieb spolu so zlatom v boho štýle.

 

 

Heslo letnej kolekcie značky DESIGUAL je úspešne splnené. Je nositeľná pre všetkých. Rôznorodosť zastúpená v oblečení DESIGUAL je pre každého, kto hľadá a chce vyjadriť svoje ja.



Krásne leto, milé moje! ♥



( DESIGUAL kolekcia jar/leto 2014 )

0 komentárov: